vakantiemenu

- Aanbiedingen
- All-Inclusive
- Cruises
- Duikvakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Zon en Strand

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Vakantie Resort
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


Uitgaan

Op Aruba wordt doorgaans veel georganiseerd door hotels, maar daarnaast bieden de grotere stranden ook zeker leuke terrasjes en barretjes aan. Typisch voor Aruba zijn de leuke cocktailbarretjes die u geregeld tegenkomt. U kunt hier dan vaak genieten van een heerlijke koele cocktail terwijl u het zich gemakkelijk maakt onder een grote parasol. Aruba heeft een zeer goede selectie van restaurants waar u ondermeer op het strand kan dineren, terwijl u geniet van de zonsondergang.

Aruba staat niet bekend als een groot feest eiland waar elke nacht tot in de laatste uurtjes wordt gedanst. Dit is ook zeker niet de instelling waarmee u naar Aruba dient te gaan. Toch biedt het eiland voldoende vertier voor diegene die van een feestje houden.

Op de stranden wordt voornamelijk gerelaxt maar Aruba heeft zeker ook een nachtleven. Hiervoor kunt u het best uitwijken naar de hoofdstad Oranjestad. In Oranjestad ligt de Main Strip (hoofdstraat) waar we Casino's, bioscopen, bars, clubs, disco’s, liveshows, muzieklokalen en salsacafés vinden.

Een manier om snel in aanraking te komen met verschillende uitgaans locaties op Aruba is de Kukoo Kunuku. De Kukoo Kunuku verzorgd namelijk zeer leuke tochten met de bus, waarbij restaurants en barretjes worden aangedaan.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013 - goedkope aruba vakantie reizen aruba