vakantiemenu

- Aanbiedingen
- All-Inclusive
- Cruises
- Duikvakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Zon en Strand

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Vakantie Resort
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


Sport op Aruba

Populaire volkssporten op Aruba zijn Honkbal en Voetbal. De sporten waar Aruba pas echt bekend om is komt meer door het toerisme, op Aruba kunt u namelijk fantastisch duiken. Daarnaast is het eiland natuurlijk in trek vanwege andere watersporten zoals zeilen, snorkelen en (wind)surfen. 

Duiken
Op Aruba is duiken populair onder zowel beginners als gevorderden. Vooral het helderheid maken van de Arubaanse wateren goede duiklocaties maar er zijn voor de kust ook riffen. Deze riffen herbergen vaak zeer diverse vissen en zeedieren. Op Aruba zijn er speciaal voor de duikers enkele duikscholen waar de beginner eventueel lessen kan volgen en waar materiaal gehuurd kan worden.

Snorkelen
Op Aruba kan zeer goed gesnorkeld worden. De zee bij Aruba is bijzonder helder waardoor de snorkelaars veel kunnen zien van de kleurrijke onderwaterwereld die Aruba rijk is. Mocht u zelf over snorkel spullen beschikken, kunt u deze op Aruba gemakkelijk aanschaffen of huren bij een plaatselijke duikschool.

Jetskiën
Jetskiën kan op meerdere stranden op Aruba, voor het huren van een jetski raden wij u aan om uit te wijken naar Eagle Beach.

Windsurfen en Zeilen
Dankzij de altijd aanwezige wind kan er goed worden gezeild of gewindsurft. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met een plaatselijke windsurf of zeil centrum op Aruba. Een populair windsurfstrand op Aruba is: Playa Hadikurari. Liefhebbers van zeilen kunnen ook goed terecht bij Sunfish Club Aruba.

Kitesurfen
Kitesurfen is al jaren in opkomst en deze trend is ook niet aan Aruba voorbijgegaan. Door de altijd aanwezige wind en de relatief vlakke stranden kunt u dan ook goed kitesurfen op Aruba. De meeste kitesurfers op Aruba kiezen voor: Manchebo Beach.


 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013 - goedkope aruba vakantie reizen aruba