vakantiemenu

- Aanbiedingen
- All-Inclusive
- Cruises
- Duikvakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Zon en Strand

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Vakantie Resort
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


Restaurants op Aruba

Aruba kent meerdere goede restaurants waaronder:

La Trattoria el Faro Blanco
Dit restaurant is voornamelijk bekend vanwege de bijzondere ligging vlakbij de bekende vuurtoren: California Lighthouse. La Trattoria el Faro Blanco serveert voornamelijk gerechten uit de Italiaanse keuken.

Passions on the Beach
Dit romantische restaurant is gesitueerd op het witte zandstrand bij het Amsterdam Manor Beach Resort in Oranjestad. Dineren op het strand terwijl u geniet van de zonsondergang, Passions maakt het mogelijk!

Flying Fishbone
Het restaurant 'The Flying Fisbone' is gelegen op het strand van het stadje Savaneta. Zoals de naam reeds doet vermoeden serveren ze voornamelijk veel vis en zeevruchten. Er staan echter ook een aantal vleesgerechten op het menu.

Sawasdee Thai Restaurant
Een zeer gewaardeerd Thais Restaurant welke u kunt vinden in Palm Beach. Sawasdee staat bekend vanwege een goede service, de gemoedelijke sfeer en een goed en betaalbaar menu. Ook meenemen is hier mogelijk.

L. G. Smith's Steak & Chophouse
Een Amerikaans ogend Steakhouse met een moderne lounge uitstraling. Een aanrader voor liefhebbers van vlees van de grill. Het restaurant is gelegen in Oranjestad, aan de L.G. Smith Boulevard.

Chalet Suisse
Chalet Suisse vinden we terug aan Eagle Beach vlakbij Oranjestad. Het menu kan het best omschreven worden als Europees met zowel vlees als vis, maar ook vegetarische gerechten. Er heerst doorgaans een prettige en ongedwongen sfeer waarvoor de gasten graag terugkomen.

 

Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013 - goedkope aruba vakantie reizen aruba