vakantiemenu

- Aanbiedingen
- All-Inclusive
- Cruises
- Duikvakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Zon en Strand

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Vakantie Resort
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


"Vrijstaand Vakantiehuis Savaneta "

Vrijstaand gemeubileerd vakantiehuis in Savaneta met 3 slaapkamers waarvan de twee aan de zonzijde met airco split-units, 2 badkamers met wastafel/douche/WC, wasruimte met wasmaschine en extra douche, grote woon/eetkamer/amerikaanse keuken, porch, overdekte terrasse, zonne- terrasse, schaduw- terrasse. parkeerplaats in de omheinde tuin. Alle woon/ slaapruimtes hebben plafondventilatoren en alle ramen hebben vliegenhorren.

Het vakaniehuis staat in Savaneta/Aruba in een rustige veilige buurt niet ver van kust en het Recreatie Park "Mangel Halto" (zie onder Google) met strand en zwem, snorkel en duikmogelijkheid. We hebben daar een inheemse tuinman en een schoonmaakster voor evt. service. Internet is alleen met WLAN in het vakantiehuis mogelijk. Parkeren kan achter het hek met poort of voor het huis. De garage wordt niet meeverhuurd en is gereserveerd voor  privespullen en onze auto. 

Casa Verde Blauwe Kamer casa verde Gele Kamer

Deze winter vanaf midden/eind november tot 1 mei 2011 overwinteren we zelf en zijn dan te bereiken op mobiel 00297 563 1389 of onderstaande e-mail. Vanaf 9 april tot 25 november 2011 is het vakantiehuis weer te huur.
De prijzen zijn:  40 Euro per dag, 270 Euro per week, 900 Euro per maand en voor langere tijd na afspraak.

Vriendelijke groeten 
Derk Buseman 
Tel: 0049 2664 6200
email: dajbuseman@gmx.net

< Terug naar het overzicht Particuliere Vakantie Woningen >

Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013 - goedkope aruba vakantie reizen aruba