vakantiemenu

- Aanbiedingen
- All-Inclusive
- Cruises
- Duikvakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Zon en Strand

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Vakantie Resort
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 


"La Casa Verde"

Vanaf 1 April 2010 heeft "La Casa Verde" haar deuren geopend. De vakantiewoning staat in de wijk Santa Helena. Een rustige wijk aan de rand van Oranjestad. Binnen een straal van 600 meter zijn er supermarkten en een tankstation. De afstand naar het centrum van Oranjestad is ongeveer 1.5 km, naar de parelwitte stranden is het 3 à 4 km. De huurprijs is voor maximaal 4 personen.

De woning bestaat uit: Woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van eethoek, gasfornuis, koelvriescombinatie, koffiezetter en alle mogenlijke keuken gerei. In de woonkamer staat een drie en tweesits bank, salontafel en tv met kabel aansluiting. Tevens een plafond ventilator. 2 slaapkamers met airco,hang en legkast,linnengoed en handdoeken. Badkamer met toilet,douche en vaste wastafel. De mooi beplantetuin heeft een grote veranda met twee tuinsets en twee plafond ventilatoren. Onder de knipaboom is het goed toeven op de twee zonnebedden.Aan de zijkant van de woning is een washok met wasmachine en warm water boiler. De boiler voorziet de wasmachine en douche indien gewenst van warm water. In de beplante voortuin is er ruimte binnen de omheining voor een auto. De gehele woning is omheind.Indien gewenst kunnen wij bij aankomst voor een ontbijtbox à €35 zorgen zodat u niet gelijk inkopen behoeft te doen.

Casa Verde Blauwe Kamer casa verde Gele Kamer

Huurprijs voor maximaal 4 personen:

- Hoog seizoen: van 1 Juli tot 1 September en van 1 December tot 1 Maart €65 per dag. inclusief €25 water, gas en elektra per week. Exclusief : €40 voor de eindschoonmaak.
- Laag seizoen :van 1 Maart tot 1 Juli en van 1 September tot 1 December €53 per dag. inclusief €25 water,gas en elektra per week. Exclusief : €40 voor de eindschoonmaak.

Meer verbruik word aan het einde van de vakantie periode via meterstanden verrekend. Bij aankomst moet er wel een borg van €250 worden voldaan. Bij boeking moet 50% van het totaal bedrag worden voldaan. En drie weken voor aankomst het resterende bedrag. Uiteraard ontvangt u bewijs van betaling. U ziet het "La Casa Verde" is compleet u kunt gelijk beginnen met het genieten van uw vakantie.Groeten van Willem, uw gastheer bij aankomst en vraagbaak tijdens uw verblijf.

Contact: Willem
Bellen: 0297-5825236 of 0297-6603930
Mailen: info@genietenoparuba.com
Web: www.genietenoparuba.com

< Terug naar het overzicht Particuliere Vakantie Woningen >

Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013 - goedkope aruba vakantie reizen aruba