vakantiemenu

- Aanbiedingen
- All-Inclusive
- Cruises
- Duikvakantie
- Lastminutes
- Met Kinderen
- Zon en Strand

 

accommodaties

- Appartementen
- Hotels
- Particulier
- Vakantie Resort
- Vakantie Villa

 

vervoer

- Auto Verhuur
- Vliegtickets

 

Aruba Vakantie

Aruba is een uniek vakantie eiland met een erg vriendelijke bevolking. Op Aruba kunt u genieten van een heerlijk klimaat in combinatie met prachtige witte stranden en kristalhelder water. Deze combinatie heeft gezorgd voor een goed ontwikkelde toeristenindustrie en op Aruba zijn er dan ook vele hotels in verschillende prijsklassen, voornamelijk geconcentreerd langs de stranden aan de westkust. Aruba is een eiland in het zuiden van de Caraïbische Zee op ongeveer 25km ten noorden van het Venezolaanse schiereiland Paraguaná. Aruba vormt samen met Bonaire en Curaçao de ABC eilanden welke op hun beurt weer tot de Kleine Antillen behoren. Aruba telt een ruime honderdduizend inwoners.

stranden aruba Stranden van Aruba
Aruba telt meerdere mooie stranden waar u tijdens de vakantie kunt genieten van de zee en de zon. De mooiste stranden op Aruba zijn:
Arashi Beach, Baby Beach, Druif Beach, Eagle Beach, Malmok Beach, Manchebo Beach, Palm Beach, Playa Hadikurari, Rodgers Beach en Surfside Beach,

De hoofdstad van Aruba is Oranjestad, Oranjestad is een toeristische stad met ongeveer 35.000 inwoners. Oranjestad beschikt over een grote haven welke geregeld wordt aangedaan door cruiseschepen. Nabij Oranjestad vinden we de enige luchthaven van het eiland: Koningin Beatrix International Airport.

In tegenstelling tot veel andere eilanden van het Caribisch gebied, heeft Aruba een droog en dor klimaat, zonder de weelderige tropische vegetatie die we op de andere eilanden van de Kleine Antillen tegenkomen. Dit doet echter weinig af aan de heerlijke Caribische sfeer en de prachtige witte stranden op Aruba.

vakantie steden Steden op Aruba
Op Aruba vinden we meerdere leuke vakantie steden, waaronder:
Angochi, Arashi, Barcadera, Cura Cabai, Dakota, Fontein, Lago Heights, Noord, Oranjestad, Paradera, Pos Chikitu, Rooi Santo, Santa Cruz, Savaneta, Seroe Colorado, Simeon Antonio, Sint Nicolaas en Tanki Lender.

Aruba is de perfecte plek voor een ontspannen Aruba vakantie, het woord stress is hier dan ook niet bekend.

 


Privacy | Disclaimer | Contact | Links |
© Tosl Media 2007-2013 - goedkope aruba vakantie reizen aruba